14.9.06

Kibir En Sevdiğim Günah

Başlığın hiçbir alakası yok. Şeytanın avukatını izledim de. Sinir oldum. Sabahtan beri şu youtube denilen meretten bloga video koymaya çalışıyorum. Ya ben çok gerizekalıyım ya da benim blog informationım bayağı ağar. Ulan saatler oldu. Hala benim bilgiler gelmedi. Teknolojiyi iyice zorlaştırdılar. Bilgisayar denilen alet artık bilgi saymıyor fukara bilgileri sayarken zorlanıyor ve artık sinir etme aleti oldu. Altı üstü bir New Model Army videosu koyacaktım. Tabii teknolojinin bir nimeti bu video. Ben bu videoyu 10 sene önce rüyamda izliyordum. Senaryo alakasız. bende 51st de güzel bikinili bayanlar dolaşıyordu. Şaka bir yana bu videoyu, ne biliyim, geyikten farklı birşeyler için koyucaktım. Biraz sosyal sorumluluk, politika falan. Gene uzaylılar bence. ama şu şeytan mevzuda kafamı karıştırmıyor değil. Yani acaba beni engellemekte bir sebep mi var. Uzaylılar kesin. Neyse bu video 80 lerden. Evet şu almancı saçlar, dar kotlar, pantolana cep telefonu gibi takılan walkmanler, kaset çekmeler, vatkalı ceketler ve çok çirkin müzik grupları. Ama kaliteli müzik. Hayır şu blog olayına nasıl girdim. Msn bile zor zar yapıyorum. Daha msne gireli bir sene oluyor. Anlamadım. Neyse ben gene ağzımın suyu akarak alışveriş sitelerini geziyim. Bilgisayar da birazcık benimle aptallaşsın. Fukara daha alınalı doğru dürüst bilgi sayamadı. Ancak birkaç çizim işi gerisi hep eğlence,şehvet. İçelim sarhoş olalım. Sizde bunu düşünün. Yorum yok belki mail.Vampirlerde bunları yapabilir aslında?
PLUTON'U KURTARALIM

Sabahtan beri oturuyorum. Bir ara televizyon izlemeye gittim. Ya gene şu pluton meselesi. Ciddi sıkıldım böyle haberlerden bir de bir haftadır televizyonda. Yeter dedim gidip yeni öğrendiğim şu blog olayında bir site açayım. Adı da plutonu kurtaralım olsun. Gereksiz ama inat ve boşluk. Zati sinirlerim bozulmuş. Saçma haberler. Ulan bir de biz haber oluruz. Ondan sonra otur anne babana ben salak değilim diye anlat. Neyse bakıyım dedim şu işin var mı örnekleri bu dünyada. Varmış. Heriflere helal olsun. Adamlar bu işe baş koymuşlar. Ciddi ciddi inanıyorlar davaya. Bir de slogan var " size doesn't matter ".


Bizim hep kullandığımız cümle. Saygı duydum. Hepsi işsiz güçsüz, emekli,yaşlı ama eğlenecek birşey bulmuşlar. Ne güzel bir geyik yav. Valla orda olmak isterdim. Plutonu kurtaralım. O bizim gezegenimiz. Havaya iki el ateş. Sonra hep beraber pluton bizimdir bizim kalacak. Polisler dağılmamızı ister. Biz maça gidiyormuş gibi yaptığımız pankartları havaya kaldırıp hayır basın açıklaması yapacaz diye bağırırız. Tabii bu kadar salaklığı 5 tane kişi Amerikada yapıyoruz. Sebep biz amerikaya gezmeye gitmişiz ( amerikanın tercih sebebi daha az tarih, taş, tarihi tiyatro olması hatta hiç) ve bir barda oturup sabahtan öğleye kadar bira içmişiz. Çıkıp ulan bi gezelim derken bu olayın içine düşmüşüz. aslında düşmemişiz isteyerek kavga olur diye girmişiz. Sahne bir bu olayla bitiyor. İkinci sahne polislerle tartışıyoz. Kafa o kadar güzel ki herifler ingilizce konuşuyor biz polise "bak kardeşim gidicez ama bunlar insan" diyoruz. Dikkatinizi çekerim heriflere küfür yok. Sebep biz hala olayların burda olduğunu düşünüyoruz. Sonra bir arbede. Üçüncü sahne. Evdeyiz televizyonlar bizi gösteriyor. Annem babam beni kırmızı yuvarlağın içinde görüyor. Kardeşim Kanadadan arıyor. Yuh be abi. Neyse ışınlanmışım abim diyorum. Bunların hepsi hurafe. Madem böyle şeyler yaptım niye ben hatırlamıyom diyorum. Annemi ver abi diyor. Son sahne Neyse sonra ki gün meclis önünde bir kalabalık var bizde maç kutlaması sanıyoruz. Ulan insanlar ne güzel bağırıp, eyleniyor diyoruz. Gene annem, babam ve ben televizyon izliyoruz. Galiba bu uzaylılar fazla ileri gitti. İstek dışı insanları ışınlıyorlar.
Not: Gene yorum yok, çok kaşınan mail çeksin.
Resimler: worth1000.com
Siteler: http://www.plutoisaplanet.com/
sfgate.com
Patates kızartması yiyen zeka özürlü kedi



Zeka Özürlüler

Saat sabahın 3 ü. Sabahtan beri bu salak aletin başında oturdum. İşsiz olduğum için öylece oturuyorum. Salak salak pazarlama üzerine yazan blog sitelerine giriyorum. Aptal aptal ya kel yada şişman adamların o büyük laflarını okuyorum. hepsi düşüncenizi hemen gerçekleştirin gibi yazılar yazıyorlar ama sanki ya gerçek hayatta yaşamıyorlar yada hepsinin parası bol. Ama neden kendi yazdıklarını yapmayıp şişmanlıyor veya yaşlanıyorlar. Aslında bu da kendilerini pazarlamanın yeni yolu. İnsanların ihtiyacı olan şeyi vermek. Umut. Başarı öyküleri. Ama bunların hepsini yapıp başaramamış insanlar. Aslında o yazanlar bu insanlar ama okuyucu bunun farkında değil. Herkese umut aşılayan uzaylılar galiba bunlar. Onların dünyasında galiba ölüm yok. Ve aslında şişmanlamaları ve kel olmaları (hepsi çirkin) gidicekleri gezegende "ulan burda bi şey değildiniz diye biz sizi oraya gönderdik orda da birşey yapamadan geldiniz" lafını yiyecekleri için. Hele o şirin ev hanımı türü bloglar. Deli ediyor. Yemek tarifleri, yaşadıkları büyük deneyimler, gittikleri muhteşem yerler. Salaklar. Neyse yarın sabah kalkıp şu sabah programlarını izlicem. Bu arada yorumlara izin vermiyorum okuyan okusun sonra kapatsın. Niye yorum, fikrim değişmez ki. Ha kendini göstermek isteyen gerizekalılar varsa gitsin arkadaşlık sitelerine girsin.